DE BUF HYDRAULIEK NV

nieuwsflash

naar het volledige nieuwsoverzicht

01/09/2020

PRIMEUR: OPLEGGER MIXER MET STAGE V-HULPMOTORNa het tijdperk van de luchtgekoelde motoren die sinds de invoering van de verstrengde milieu-eisen niet meer mogen gemonteerd worden op nieuwe non-road machines voor de Europse markt, is dit een stage V hulpmotor van het merk Volvo Penta. Deze voldoet aan alle vigerende milieunormen.

 

De Volvo Penta motor is een zeer krachtige, betrouwbare en uiterst zuinige non-road dieselmotor in zijn klasse. De 4 cilinder in lijn is uitgerust met een commonrailsysteem, een watergekoelde turbo intercooler en dit in combinatie met een efficiënte nabehandeling van de uitlaatgassen voorzien van AdBlue. Dit alles zorgt voor een motor met een uiterst laag geluidsniveau en een maximaal koppel bij een laag toerental en behoudt tegelijkertijd zijn nominaal vermogen.Verschillende technologische concepten verlagen de benodigde koelcapaciteit en minimaliseren zo de radiatorafmetingen.

 

Deze nieuwe opleggermixer werd aangekocht door de firma Franco & Zoon en zal worden ingezet om de klanten van Top-Mix te voorzien van beton.

DE BUF HYDRAULIEK NV

BRUGSESTRAAT 192
8020 OOSTKAMP
BELGIUM

T: +32 (0)50 83 15 15
F: +32 (0)50 82 72 76
E: INFO@DEBUF.BE
BTW BE 0445.933.051

privacy

website by kmosites & G.O.A.T.